Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavná R&B diva Beyoncé (42) t<span class= (42)oho už v této pokročilé fázi těhotenství, kdy navíc čeká dvojčata, mnoho dělat nemůže. A vypadá to, že jak nemá do čeho píchnout, pěkně se nudí. Tím by se asi dal s přimhouřeným okem vysvětlit nekončící nával selfíček, kterými v posledních dnech zásobuje Beyoncé své profily na sociálních sítích.

Samy o sobě snímky nemají vlastně žádnou vypovídající hodnotu. S každou grimasou, pohybem, pózou či místem, kde zrovna je, cítí neodolatelné nutkání se vyfotit či nechat se někým vyfotit a snímek ihned vyvěsit.

Nové a nové fotky ale vyvolávají spíše negativní reakce. Jednou z nich je i aktuální spekulace, že si zpěvačka nechala uměle napumpovat už tak výrazné rty. A to její image přirozené sexy krásky vůbec neprospívá. Jenže, co má chudák holka dělat, když je na vlastních fotkách doslova závislá?

Možná by měl neméně slavný manžel Beyoncé, rapper Jay-Z, mrknout na profil své ženy na některých sociálních sítích a na chvíli jí zabavit mobil. Alespoň do té doby, než přijdou dvojčátka na svět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám