Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Popová diva Beyoncé (34) se opět hlásí o pozornost. Ve středu v Miami zahájila své Formation World Tour, na němž předvádí nejen svůj hlas, ale také dokonalé tělo.

K úspěchu u publika samotná hudba nestačí. Pokud zrovna nejste Adele (27), zpěvačky musí na svých postavách pořádně dřít, aby ke svým písním přidaly i bonus v podobě žhavé show. Zkušená popová hvězda se vždy měla čím pochlubit a na sedmém turné pánové rozhodně strádat nebudou.

Beyoncé je nejen skvělou zpěvačkou, ale také zkušenou podnikatelkou. Těsně před zahájením turné vydala album Lemonade a v médiích se objevily spekulace o tom, že na desce naráží na poměr svého manžela Jaye-Z s kolegyní Ritou Orou. Lepší reklamu na turné a novou desku si snad ani nemohla přát.

Zahájení turné zahrnujícího 24 zastávek po Severní Americe a 17 v Evropě se neslo v duchu smyslné provokace. Zpěvačka během koncertu vystřídala několik těsných kostýmů, v nichž zdůraznila především svůj zadeček. Beyoncé moc dobře ví, co si dnešní doba žádá, takže sáhla i po rudém latexu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám