Hlavní obsah
Článek

V pátek večer byl ve vzduchu MGM Grand Garden Areny v Las Vegas pořádně cítit testosteron. Utkali se zde totiž během Zápasu Století nejlepší boxeři současnosti - Američan Floyd Mayweather Jr. a Filipínec Manny Pacquiao. Ještě bojovnější náladu přitom mohla v obou hlavních aktérech vyprovokovat Beyoncé (42), jejíž rudý overal s hříšně hlubokým výstřihem na ně musel působit jako červený hadr na rozzuřené býky.

Popová diva ani na moment nezaváhala a i v tak riskantním modelu působila maximálně sebejistě. Ve své kůži se ale nezdál být její manžel Jay-Z. Ten neustále hlídal, jestli jeho žena neodhalila víc, než je třeba a házel vražedné pohledy na každého, kdo právě ‚jeho majetek‘ okukoval nebo fotil.

V hledišti však slavní manželé nebyli zdaleka jedinými povědomými tvářemi. Zápas, v němž nakonec na body vyhrál osmatřicetiletý Američan, si nenechali ujít například i Robert De Niro, Clint Eastwood, Matt Damon, Ben Affleck, Rihanna, Nicki Minaj, Justin Bieber či sportovní legendy Michael Jordan, Magic Johnson, Steffi Graf s Andrem Agassim nebo bouřlivák Mike Tyson.

Zájemci si však museli připlatit, ceny vstupenek se vyšplhaly až na 10 tisíc dolarů (245 tisíc korun).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám