Hlavní obsah
Článek

V Dubaji se v sobotu slavnostně otevíral luxusní hotel Atlantis The Royal a v rámci této události se uskutečnil velký koncert zpěvačky Beyoncé (42), za nějž údajně inkasovala závratných 24 milionů dolarů. Jako speciálního hosta si bývalá hvězda skupiny Destiny's Child na podium pozvala svou dceru Blue Ivy…

Dnes již jedenáctiletá slečna zazářila v červeném třpytivém kostýmu a nejen, že maminku doprovodila u její písně Brown Skin Girl, ale přidala i pár tanečních kreací. Za poslední roky se přitom Blue Ivy neuvěřitelně změnila a všem, co o ní v minulosti nemluvili zrovna hezky, doslova vytřela zrak.

Beyoncé a její manžel Jay-Z totiž moc dobře vědí, jak dokážou být lidé na internetu zlí. Právě jejich dceru si totiž trollové nejednou vzali do úst a neváhali o ní napsat, že je ošklivá, divná a mnoho dalšího. Blue Ivy se totiž v raném dětství hodně podobala tatínkovi, a i to lidé mnohdy zmiňovali v narážkách na její vzhled.

Dívka, podle níž její maminka pojmenovala i svou módní značku, jde ale čím dál víc do podoby Beyoncé. A pokud po ní podědila i hlas, ještě o ní možná hodně uslyšíme..

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám