Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký hvězdný pár Beyoncé (42) a Jay-Z (42) se společně poprvé od porodu dcery Blue Ivy objevili na veřejnosti. Manželé si v pondělí vyrazili na basketbalový zápas týmů New Jersey Nets, který spoluvlastní Jay-Z a jejich protivníků z New York Knicks. Perfektně naladěná dvojice si užívala společné chvíle a hlavně Beyoncé zářila štěstím. S minimem make-upu, staženými vlasy a obrovskými kruhy v uších bylo jasné, že jí mateřství svědčí a ona vypadá ještě mladší, než kdy předtím.

R’n’B zpěvák Jay-Z svou drahou polovičku neustále ochranitelsky objímal, držel za ruku nebo jí cosi šeptal do ucha a líbal na tvář. Zpěvačka také předvedla svou postavu v úzkých džínách, které odhalily, že už se jí podařilo zhubnout dost z kilogramů nabraných v těhotenství. K džínům zkombinovala bílý top, žluté sako a lodičky na hodně vysokém podpatku od Christiana Louboutina.

O překvapení se nejbohatší dvojice světového šoubyznysu postarala začátkem měsíce, když se rozhodla žádnému z časopisů neprodat první a exkluzivní snímky jejich kouzelné dcerky. Raději je poslali na webovou stránku Beyoncé a podělili se tak o krásné rodinné chvíle se všemi fanoušky.

Reklama

Další články

Načítám