Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Beyoncé (42), jež se po ostře sledovaném průběhu těhotenství o víkendu stala maminkou holčičky jménem Blue Ivy Carter, si konečně užívá s manželem Jay-Z rodičovských povinností. Vy se teď však můžete podívat, jak v dětství vypadala samotná R'n'B diva.

Zpěvačka Beyoncé Giselle Knowles se narodila v září roku 1981 v Houstonu. Na základní školu chodila do texaské St. Mary's Elementary School, kde navštěvovala taneční třídu. Její talent byl objeven ve chvíli, kdy její taneční instruktor začal zpívat píseň a Beyoncé ji bravurně dokončila. V sedmi letech pak zpěvačka vyhrála školní talentovou soutěž. O pár let později začala Beyoncé zpívat se svou kamarádkou z dětství Kelly Rowland, rovněž úspěšnou zpěvačkou, s níž dříve působila ve skupině Destiny’s Child.

Beyoncé před časem uvedla, že ji o panenství připravil až její současný manžel Jay-Z, a proto se o jejím soukromém životě nikdy příliš nevědělo. Žádné avantýry a pikantní detaily se tak v jejím životě možná ani nekonaly. Zpěvačka loni koncem srpna potvrdila během předávání cen MTV Video Music Awards, že s Jay-Z čeká první dítě, což se okamžitě stalo zprávou číslo jedna z celého slavnostního večera a Beyoncé tak zastínila i všechny vítěze cen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám