Hlavní obsah
Článek

Mladší sestra Beyoncé (42) Solange Knowles (25), která je rovněž zpěvačkou, ale také herečkou, modelkou, DJkou a k tomu skládá písně, nosí vlasy většinou vyhlazené do rovna nebo upravené do velkých vln. Ve svých přirozených drobných kadeřích ji však ve společnosti příliš často neuvidíte. V pondělí však na dobročinnou akci Angel Ball fundraiser v New Yorku dorazila s neskutečnou hřívou a dokázala, že má skutečně vlasů na rozdávání.

Přestože pětadvacetiletá Solange není zdaleka tak známá jako její sestra, má za sebou již dvě sólová alba s názvy Solo Star a Sol-Angel and the Hadley St. Dreams. Solange začínala v patnácti jako jedna z tanečnic během vystoupení skupiny Destiny’s Child, kde byla Beyoncé frontmankou. Solange se navíc stala pro letošní rok jednou z tváří kosmetické značky Rimmel London.

Mladá všestranně nadaná umělkyně se poprvé vdávala již v 17 letech, a to za svého přítele ze školy Daniela Smithe. V jejích čerstvých osmnácti se jim narodil syn Daniel Julez Smith Jr. Po narození dítěte se rodina přetěhovala do Moskvy, kde Daniel pokračoval ve studiích na vysoké škole. Po třech letech se manželství rozpadlo. Poté, co se dvojice rozvedla, Solange se společně se synem přestěhovala do Hollywoodu a později do newyorského Brooklynu.

Související témata:
Afro

Reklama

Další články

Načítám