Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prestižní pánský magazín Esquire má ve svém listopadovém čísle skutečný úlovek. Sérii svůdných fotografií v rouše Evině se pro něj totiž rozhodla nafotit zřejmě nejpopulárnější zpěvačka současnosti Rihanna (36). Barbadoská kráska tak všem ukázala, proč byla právě ona za letošní rok vyhlášena tímto magazínem nejžhavější ženou současnosti.

Rihanna se objeví tak, jak ji příroda stvořila, nejen na titulce, ale také uvnitř čísla. Série snímků pochází od fotografa Russella Jamese. Na dalších příčkách žebříčku smyslných světových krásek se objevily například zpěvačka Beyoncé (42), modelka Rosie Huntington-Whiteley, herečky Emma Stone a Mila Kunis či brankářka americké reprezentace v ženském fotbalu Hope Solo.

V rozhovoru pro magazín pak Rihanna navíc prozradila, že si jako nejpřitažlivější rozhodně nepřipadá. Přestože je zpěvačka známá svými odvážnými a erotikou nabitými klipy a svůdnými tanečními kreacemi na pódiích během koncertů, ani to prý neřeší. „Nezajímá mě, jestli jsem byla sexy nebo ne,“ dodává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám