Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvacetiletá americká zpěvačka Pixie Lott s oblibou na svých vystoupeních ukazuje hodně ze svých štíhlých dlouhých nohou, ale v pátek večer to na koncertě na počest Michaela Jacksona nazvaném Michael Jackson Forever trochu „přepískla“. Vzala si totiž stříbrné šatičky, které se při sebemenším pohybu hrnuly nahoru, a tak jí brzy zezadu vykouklo pozadí. Vystoupení mnoha hvězd hudebního nebe se konalo na velšském národním stadionu Millenium Stadium v Cardiffu.

Mladinká pěvecká diva Lott zakončila celou show pěti songy včetně hitů Cry Me Out, Boys And Girls a All About Tonight. Kromě Pixie na vzpomínkovém koncertě nechyběly například Beyoncé (42), Leona Lewis či Christina Aguilera (43), která se vzhledem ke své postavě opět oblékla do příliš odvážného kostýmu.

Největší hvězdami večera se však staly děti zesnulého krále popu, třináctiletá Paris, čtrnáctiletý Princ Michael a devítiletý Princ Michael II. Všichni tři přišli v oblečení připomínající kostýmy, které měl jejich otec ve tří ze svých největších hitů: Thriller, Bad a Smooth Criminal.

Reklama

Další články

Načítám