Hlavní obsah
Článek

Téměř všechny americké hvězdy se otevřeně hlásí k podpoře Baracka Obamy (51), a tak jsou jistě radostí bez sebe, že jejich kandidát znovu obhájil prezidentské křeslo a další čtyři roky bude stát v čele Spojených států. Náklonnost a obdiv k prvnímu černošskému prezidentovi neskrývá ani Beyoncé (42), která se fotografií s volebním lístkem pochlubila na Twitteru.

Mnozí by možná slavnou pěveckou divu ani nepoznali. Beyoncé má nejen světlejší barvu vlasů, ale rovněž jiný účes. Vyhlazené vlasy a především ofina ze zpěvačky udělaly úplně někoho jiného. K tomuto dojmu přispěl i fakt, že zpěvačka volila úplně nenalíčená.

Popová diva krátce po vyhlášení výsledků prezidentských voleb poslala na Facebook Baracku Obamovi veřejnou gratulaci, v níž stálo: „Prezidente Obamo, každý den vnímáme vaše srdce a charakter inspirující nás všechny, abychom ze sebe dali víc. Jste vůdce, který nás dovede tam, kde bychom měli být. Jste důvodem, díky kterému má dcera a můj synovec mohou vyrůstat s vědomím, že se skutečně mohou stát kýmkoli si budou přát. Se vší úctou a obdivem, Beyoncé.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám