Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není pochyb, že mezi hvězdami hudební scény Beyoncé (42) a Jay-Z (42) to i po tolika letech společného soužití jiskří. Randit spolu začali v roce 2002 a za tu dobu už se stali manželi i rodiči. I přesto je však z jejich společného vystoupení znát, že vášeň se z jejich vztahu nevytratila. Nedivíme se, když Beyoncé je jednou z nejpřitažlivějších žen světa a Jay-Z je pro změnu nejen skvělým umělcem, ale rovněž uznávaným hudebním producentem. Oba se tedy rozhodně mají vzájemně za co respektovat...

Vidět oba manžele společně na jednom pódiu však není obvyklé. Jedno takové vystoupení však odzpívali nedávno v newyorském Barclays Center. Oba dokázali přenést na publikum ohromnou energii a sexy kožený obleček zpěvačky nenechal v klidu nejen jejího muže, ale nepochybně i mnohé fanoušky v publiku. Beyoncé navíc v plné parádě předvedla, že je po porodu dcerky Blue Ivy možná ještě víc v kondici než před otěhotněním.

Zajímavá na celém jejich svazku je přitom skutečnost, že zpěvačka byla údajně předtím, než poznala Jay-Z, pannou. Pouze prý jako náctiletá měla dlouholetý vztah s chlapcem, ale k sexu podle ní nikdy nedošlo. Je možné, že takový vzor ženskosti a smyslnosti v životě pozná pouze náruč jednoho muže?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám