Hlavní obsah
Článek

Známý časopis Men's Health sestavil žebříček nejvíc sexy slavných párů. Při výběru těch nejlepších z nejlepších byl rozhodující životní styl páru a jejich vizuální stránka.

Všechny jistě trochu překvapí, že první místo zaujal pár Michelle a Barack Obamovi. Prezidentský pár je údajně téměř posedlý cvičením. Jak sám Obama uvedl, sport mu nepřináší jen fyzické výhody, ale také ty duševní. Cvičením se také snaží eliminovat stres.

Na druhé příčce stojí královský pár Kate Middleton (42) a princ William (41). Oba jsou totiž vášnivými sportovci a navíc jsou podle magazínu jedním z nejsympatičtějších párů.

Třetí místo zaujala hudební dvojice Beyoncé Knowles (42) a Jay-Z, a to z toho důvodu, že populární zpěvačka je ve všech ohledech a za každé okolnosti perfektní a její taneční pohyby obdivuje téměř každý. S rapperem údajně tvoří jeden z nejstálejších párů.

Do první desítky nejvíc sexy párů se kromě vyjmenovaných dostali Stephen Moyer a Anna Paquin, Kobe Bryant a Vanessa Laine, Amy Poehler a Tina Fey, Blake Shelton a Miranda Lambert, Enrique Iglesias a Anna Kurnikovová, Jason Sudeikis a Olivia Wilde, Jason Segel a Michelle Williams.

Reklama

Další články

Načítám