Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Nový pár šoubyznysu Kim Kardashian (43) a Kanye West (46) je objektem velkého počtu médií. Slavná hvězda reality show, která se nechvalně proslavila svou ultrakrátkou svatbou s basketbalistou Krisem Humphriesem, si už po tak krátké době chození se slavným rapperem vysloužila titul “žárlivá stíhačka“. Kanyemu totiž zakazuje všechny ženy na jeho novém turné.

„Kanye má spousty kamarádek. Většina jsou kadeřnice nebo módní specialistky, ale Kim na ně žárlí a nechce je nechat u Kanyeho v zákulisí. Sama vidí, jak se k němu holky mají, a protože má citlivé já, tak se rozhodla mu trochu ovládnout složení štábu na turné. V O2 aréně má speciální místo jen pro sebe, kde může trávit víc času s Kanyem,“ píše britský The Sun.

Kromě toho začíná Kardashian dělat peklo i Westovým spolupracovníkům včetně producenta Jay-Z, manžele zpěvačky Beyoncé (42).

„Vynutila si stůl pro dva v londýnské restauraci Zuma, i když měli všichni s celým týmem večeřet u jednoho stolu s Jay-Z,“ cituje dále The Sun nejmenovaný zdroj. Ukáže tedy jen čas, jak dlouho to Kanye s temperamentní brunetkou vydrží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám