Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bohaté sestřičky Kardashianovy v čele s krásnou Kim (43) zásobují své fanoušky na Twitteru fotografiemi z jejich života velmi vydatně. A někdy se skutečně zadaří! Holky sice možná nevědí, co by roupama, ale jejich stylizování do úspěšného klipu Beyoncé (42) 'Single Ladies', kde byly zpěvačka i její dvě kolegyně oděné do černých plavek a zcela synchronně tančí, se povedlo. Jednu takovou pózu předvádějí i Kardashianky, a to dokonce i s Kourtney, která je v současné době těhotná.

Kim poslední dobou na internet posílá nespočet svých snímků. Například minule se podělila o jeden, kde je spolu se sestrami Khloé (27) a Kourtney (32) oblečená pouze do vlastní kolekce spodního prádla. Zároveň poslala i fotku, na níž leží na posteli jen v saténových kraťáskách a poprsí si kryje jen z části dekou a napsala k ní popisek: „Dnes večer nemohu usnout.“

Kardashian však poslední dobou řeší i 'moučný útok' na její osobu ze strany mladé ženy asijského původu. Ta na Kim koncem minulého týdne vysypala pytlík s moukou během slavnostního představení  jejího nového parfému True Reflection. Nyní se již ví, že dotyčná se jmenuje Christina Cho a je jednou z nejaktivnějších členek organizace na ochranu zvířat PETA. Kardashian v současnosti zvažuje, že na ženu podá žalobu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám