Hlavní obsah
Článek

Zatímco nyní baví diváky nového muzikálu Trhák s úsměvem na rtech, před pár týdny jí příliš do smíchu nebylo. Betka Stanková (44) je další tváří, která se během zkoušení nové inscenace nepříjemně zranila. Těsně před premiérou si natáhla vnitřní stehenní sval. Její účinkování v Trháku tak bylo ohroženo.

„Trpěla jsem bolestmi, pomohly mi rehabilitace a už je to naštěstí v pořádku,“ řekla herečka s tím, že v porovnání s ostatními kolegy se jí nic až tak vážného nestalo. „Ačkoli jsme tady na Trháku měli za dobu zkoušení i hraní už několik zranění, naší roli se to, zaplať bůh, zatím vyhýbá,“ řekla Betka. Během hraní představení už si totiž vyrazila zub Sandra Pogodová (48), Jaromír Nosek (46) si zranil prst a Martin Dejdar (59) měl ošklivé podlitiny.

V představení se alternuje s Ivou Kubelkovou (46) a stejně jako ona se nebojí jít s kůží na trh. „S odhalováním na jevišti nemám problém, pokud to patří vyloženě k roli a má to své opodstatnění,“ svěřila se nám představitelka učitelky Elišky Veverkové, na které v závěrečné scéně roztrhají svatební šaty a zůstane pouze v negližé.

Reklama

Další články

Načítám