Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky náročnému zkoušení muzikálu Iago může nosit o jednu konfekční velikost menší oblečení. Herečka Betka Stanková (45) to zjistila, když fitovala oblečení na otevření butiku s italskou módou, kde vystupovala v roli modelky.

"Mám šestatřicítku, měla jsem osmatřicítku. Třicet čtyři už mít nechci, to bych byla anorektik. Iago mě vyčerpal, ale udělal mi dobře na moji figuru. Ale teď se to snažím dohnat jídlem a pohodou. Nemůže být člověk furt hubenej," smála se Betka.

Ve stejném duchu pokračovala i dál. "Myslím, že kvůli tomu, že jsem zhubla, mě jako modelku neoslovili. Spíš kvůli tomu, že mám 160 centimetrů, což je pro modelku ideální výška. I ty kalhoty, které mám na sobě, jsem si musela trochu zahnout, protože je to šité na ty gazely," krčila rameny Betka, pro niž to byla na rozdíl od dalších hereckých kolegyň, které také předváděly, první módní show v životě.

Reklama

Další články

Načítám