Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyři a půl měsíce od porodu vypadá Betka Stanková (45) fantasticky. Představitelka Veroniky ze seriálu Vyprávěj měla štěstí, neboť v těhotenství příliš nepřibrala.

„Měla jsem jen čtrnáct kilo nahoru a v porodnici jsem nechala deset. Navíc u mě taky funguje pravidlo, že čím déle žena kojí, tím víc se hubne,“ svěřila se nám herečka na tiskovce seriálu Vyprávěj.

Z jejího hubnutí ale nemá příliš velkou radost režisér Biser Arichtev, který byl rád, že s přibývajícími kily postava Veroniky přirozeně stárne. „Nevím, jak se mu to bude líbit, když teď budu hubnout. Asi mě zase vycpou,“ směje se Betka.

Není žádným tajemstvím, že těhotenství bylo pro Stankovou překvapením. Na změnu životního stylu si ale herečka překvapivě lehko zvykla. „Ve chvíli, kdy žena porodí, se to v organismu přepne a začnou působit hormony. Mateřství přišlo naprosto přirozeně a je jedno, jestli se jedná o mě jako o herečku nebo o paní, co pracuje v potravinách,“ říká.

Betka svou dcerku Alžbětu pochopitelně miluje, ale rozhodně nehodlá kvůli rodičovství obětovat kariéru. V Čechách právě natáčí poslední sérii Vyprávěj a do své domoviny na Slovensko jezdí pravidelně hrát do nekonečného seriálu Panelák. „Samozřejmě si vybírám aktivity, kde je mě potřeba. Vím ale, že nemůžu být s malou neustále doma, protože bych se zcvokla a byla mentálně rozhozená. Dá se pracovat a být dobrou matkou,“ říká vyrovnaně a s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám