Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Provokace se maminka herečky Bereniky Kohoutové (33) rozhodně nebojí. Spisovatelka Irena Obermannová sice letos oslavila šedesátiny, nicméně věk neřeší. Takže pozvánku na křest svojí nové knihy Přítelkyně pojala na sociálních sítích svérázně. Ke statusu, že neví, co si obléknout, připojila fotografii v podprsence.

"Já mám takový pocit, že dnešní šedesátnice by měly každý den jásat. Přišla doba, která je nám vyloženě nakloněna. Stárnutí je otevřené téma a to ženské zvláště. Nepohrdá se jím, právě naopak. Díky vyspělé lékařské péči bývají šedesátnice při síle a umí si toho užít," míní spisovatelka.

"Jistě, ten špek na břiše se nám holt dělá. Ale lze s ním bojovat, lze ho milovat a lze ho klidně ukazovat a pyšnit se jím. Myslím, že žijeme v nádherné době, a jsem za to vděčná," řekla Super.cz spisovatelka.

Na sociálních sítích je spisovatelka obecně velmi otevřená. Dokonce postovala i fotografii s ošklivě pohmožděným obličejem. "Nechci se tvářit, že jsem dokonalá. Ukazuju svoje pády, fyzické i psychické a nedělám to proto, že bych potřebovala nahlas fňukat, ale spíš proto, abych svým čtenářům ukázala, že nejsou sami, kdo je jednou dole, jednou nahoře," vysvětluje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám