Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavní roli v romantické komedii Řekni to psem Berenice Kohoutové (33) její maminka Irena Obermannová, která je autorkou scénáře, rozhodně na tělo nepsala. "Jsem herečka, tak se pokouším plnit úkoly, které jsou mi zadány. Ta holka je osamocená, trochu polozhroucená. Naštěstí se mi to netrefilo do mého skutečného života," řekla Super.cz.

Sama není pejskař, kolem nichž se děj točí, a z natáčení se psy měla trochu obavy. "Ale nakonec to nebylo tak náročné, jak jsem čekala," svěřila. Natáčení ji ovšem k pořízení vlastního čtyřnohého kamaráda nepřimělo. "Před deseti lety možná, ale teď už jsem velká holka a umím si říct, že to není vzhledem k pracovnímu vytížení dobrý nápad," vysvětlila.

Ve filmu měla i běžecké scény, prý byla naštěstí v pozici, že to její postava nesnáší. "Měla jsem období, kdy jsem opravdu běhala, ale už je to dávno," připustila Berenika s tím, že stejně jako její hrdinka má s během problémy kvůli většímu poprsí. "Ty prsa vadí, no," krčila rameny. O to víc si užila procházky v krásných pražských parcích, kdy vedle Grébovky, kde prožila dětství, objevila i nové, třeba oboru Hvězda, kam to má daleko.

A co Bereniku čeká nyní? V létě bude hrát na několika open air divadelních scénách. "Pak budu točit seriál, což bude docela dlouhodobá záležitost. A od září budu mít volno od divadla, protože já přes rok moc nehraju a zatím mi to celkem vyhovuje," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám