Hlavní obsah
Článek

Berenika Kohoutová (33) se v únoru stala maminkou dcerky Loly. Herečka si mateřství naplno užívá a v pondělí s dcerkou po svém oslavila Den dětí. Čtyřměsíční holčička jako dáreček dostala zvýšený příděl mateřského mléka.

„Dneska ti dopřeju fakt hodně mlíka, Lolo,“ vtipkovala na Instagramu Berenika u snímku, kde svou dcerku kojí. Herečka nedávno přiznala, že jí ani nevadilo, že dceru přivedla na svět, a brzy nato začala v Česku platit přísná opatření proti koronaviru.

„Skoro se stydím přiznat, jak mi karanténa přišla vhod. Před nouzovým stavem jsme se stihli i přestěhovat, takže vše dopadlo pozitivně. Nové bydlení je splněný sen. Dům, zahrada, les, Praha v nedohlednu, a přece blízko. Unikla mi nějaká práce, ale vzhledem k tomu, že Lola byla ještě úplně malinká, ani mi to tolik nevadilo,“ řekla Super.cz nedávno s tím, že se na pracovní aktivity samozřejmě i tak těší.

A velkou oporu má ve svém partnerovi. „Přítel Kryštof mě ve všem perfektně zastane. Kdyby měl čím, tak ji i nakojí,“ nešetřila chválou šťastná maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám