Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Berenika Kohoutová (33) je hlavní tváří vizuálů k nové hře divadla Studio DVA Saxana. V roli mladé dívky na koštěti se ale objeví až později. V choreografii jsou náročné prvky včetně skákání z okna nebo létání, které by ve vysokém stupni těhotenství už nezvládla.

„Moje milovaná Saxana, na kterou jsem se těšila rok a těším se na ni dál. Bude to hustý. Myslím to vážně. Tohle jsem ještě v Čechách na divadle neviděla a vy taky ne. Těším se na premiéru, i když ji budu sledovat z druhýho břehu! Lítat, a to doslova, po jevišti ve třetím trimestru už fakt nedám,“ napsala Kohoutová k fotce v kostýmu, který má připravený. Na zkoušky totiž stále dochází.

Alternovat s Kohoutovou bude Vendula Příhodová, která také odehraje premiéru 21. listopadu. „Myslím si, že jsme všichni jako malé děti, protože každý den něco nového přijde a všichni se z toho hrozně těšíme. Je to super,“ řekla sympatická zpěvačka Super.cz na kostýmové zkoušce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám