Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těhotenství snáší herečka Berenika Kohoutová (33) docela dobře. Potrápily ji jen jeho začátky, když hrála ve čtyřicetistupňových vedrech na letní scéně na Vyšehradě. "Začala jsem nenávidět léto," přiznala nám Berenika před vystoupením pro nadaci ALSA v Pražské křižovatce, kde zpívala dvě písně ze své nové desky Holka roku.

Žertovali jsme, zda stále dělá stojky, což je název jedné z jejích písniček. "Byla jsem na józe a tam mi bylo řečeno, že to není problém, naopak je zdravé stát chvíli na hlavě, že to těm budoucím matkám uleví. Zkusila jsem to a je to hezké být hlavou dolů. I když v noci jsem pak měla příšerný sen, že se něco hrozného stalo. Ale nestalo se nic. A i moje máma začíná den stáním na hlavě. Od té doby jsem to tedy nedělala, ale až zase půjdu na nějakou hodinu pod vedením zkušeného lektora, tak si ji třeba zase dám," smála se Berenika.

Berenika Kohoutová a její hit Dělám stojky

Kolik přibrala, netuší, protože se nevážila ani předtím. Džíny už nezapne, ale "netěhotenské" šaty ještě oblékne. Ostatně jejího bříška si nevšimnou ani v tramvaji, kde ji zatím nikdo nepustil sednout. "Nejdřív teda vidět nebylo vůbec a teď už nosím kabáty... Ale stejně radši chodím pěšky," řekla nám Berenika.

S prací zatím nekončí. "18. října mám koncert v Akropoli, což je v pohodě, protože si klidně můžu během vystoupení i sednout," krčila rameny. Hrát v divadle má v plánu do konce listopadu.

"Budu hrát Čtyři sestry, Brouka v hlavě, na to mám tedy už alternaci, i Šíleně smutnou princeznu. Kostymérky už mi upravily šaty, takže sice budu šíleně těhotná princezna, ale šaty budou pořád princeznovské a ne těhotenské. Teď zkoušíme ještě Saxanu, která má mít premiéru až na konci listopadu, ale to se ještě uvidí, protože je to fyzicky dost náročné představení i pro ty, kdo nejsou v jiném stavu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám