Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příspěvky herečky Bereniky Kohoutové (33) na sociálních sítích nebývají rozhodně nudné. Připomeňme její fotografii s nahým zadkem z loňské dovolené s přítelem v Lisabonu, fotku, kdy sedí na záchodě, anebo před pár měsící publikovaný snímek, kdy je opět nahá, pro změnu v posteli, navíc se sbírkou erotických hraček.

Berenika má letošní prázdniny hodně pracovní, hraje hlavně v divadelních představeních, takže na pořádnou dovolenou ještě nebyl čas. Ale ani v českých luzích a hájích, a hlavně tedy vodách, se herečka nenudí. A nebojí se opět tak trochu zaprovokovat.

Tentokrát pro změnu zveřejnila snímek zahalenější, kdy v bikinách pózuje v nafukovací lodi na řece.  Určitě si vzpomenete na nejslavnější fotku na člunu, kde se podobně jako tahle rebelka nechal zvěčnit známý politik. Tudíž v případě Bereniky je dost evidentní, kde se pro fotografii inspirovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám