Hlavní obsah
Článek

S herečkou Berenikou Kohoutovou (33) jsme si povídali na charitativní akci, kde se zpěvem na ulici vybíralo na Domov Slunce, který se stará o mentálně nemocné klienty. Neprobírali jsme ale jen charitu a zpívání, ale i kontroverznější téma. Provokativní fotky na hereččině instagramovém účtu, kde se mj. fotila nahá v posteli se sbírkou erotických hraček.

Berenika už má hotovou druhou sólovou desku, první videoklip k písni Dělám stojky trhá rekordy. "Ještě se mixuje, vyjde v září a v říjnu se bude křtít. Za chvíli vypustíme druhý singl s klipem, tak jsem zvědavá na ohlasy," svěřila Berenika, která zatím dává přednost práci před zakládáním rodiny.

O tom jsme se totiž také bavili, protože na akci byla spousta jejích stejně starých i mladších kolegyň se svými potomky. "Někdy rodinu chtít budu, ale zatím to nechávám plynout. Stejně tak neřeším nějaké zásnuby, protože jedny už jsem zažila. Nechávám to čistě na mém chlapci. Pokud si mě bude mermomocí chtít vzít, tak budu samozřejmě ráda. Ale rozhodně na to netlačím," prozradila Berenika.

V létě bude na letní divadelní scéně Berenika hrát představení Starci na chmelu, Brouk v hlavě a Čtyři sestry, volno si ale najde. "Plánovaly jsme si, že bychom jely někam s mámou, na deset dní bychom mohli jet s chlapcem k moři. Na léto se těším," řekla nám herečka a my jsme byli zvědaví, zda se dočkáme opět nějaké kontroverzní fotografie, jako byla ta loňská s nahým zadečkem z Lisabonu.

"To se uvidí, jestli budu dobře naložená a vyspalá, a jestli to Kryštof dobře cvakne," smála se Berenika a vyjádřila se i k poslední provokativní fotce, kde byla nahá v posteli s erotickými pomůckami. "Ty fotky vznikají samovolně, neřekneme si termín focení a nezaneseme si ho do diáře. Tyhle pomůcky byly od české designérky, takže to sice jsou sexuální pomůcky, ale i nádherná designová věc, krásná na pohled i na omak. Mám je doma samozřejmě jen vystavené na nočním stolku, kde se na ně práší, jsem jeptiška a nepoužívám je," dodala s nadsázkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám