Hlavní obsah
Článek

Tak jako každý rok se i letos roztrhl pytel s rozchody a rozvody našich celebrit.

Smůlu na lásku měla opět zpěvačka Lucie Bílá (57). Ta sice zpočátku zářila jako zamilovaná puberťačka po boku o sedmnáct let mladšího zajíčka Radka Filipiho, ale láska se nakonec po necelém roce rozplynula jako pára nad hrncem. Bílá dala raději přednost práci před partnerstvím.

Výrazně mladšího přítele pustila k vodě i herečka a vdova po Radku Brzobohatém Hana Gregorová (71). O 31 let mladší Ondřej Koptík se s rozchodem nechtěl smířit a několik týdnů prostřednictvím sociální sítě pral špinavé prádlo na veřejnosti. Poté, co Koptík na svou ex nakydal spousty špíny, se nakonec v prosinci za všechno omluvil. O partnerku ale nadobro přišel.

K rozchodu došlo i mezi známými tanečníky ze StarDance. Po osmi letech šli od sebe Jan Onder (32) a Lucie Hunčárová (38). Stalo se tak dokonce krátce poté, co si spolu v Praze pořídili společné bydlení. Hunčárová se totiž zamilovala do svého parťáka ze StarDance, kuchaře Emanuela Ridiho (50), s nímž je šťastná dodnes.

Vítězce StarDance Veronice Lálové (vyhrála se Zdeňkem Piškulou) zase nevyšel románek s moderátorem nováckého Počasí Karlem Kašákem.

Rok a půl po svatbě oznámila rozchod s manželem Pavlem Čechákem (40) herečka a vítězka Tváře Berenika Kohoutová (33). Není to přitom první rozchod dvojice. Tím si prošla už v roce 2013 po víc než roční známosti.

Rok 2017 nebyl z hlediska manželské harmonie šťastný ani pro moderátorku Michaelu Jílkovou, jež se po třech letech od svatby a patnácti letech od začátku vztahu rozešla s mediálním rádcem a údajně miliardářem Michalem Voráčkem.

Velmi nečekaná byla i zpráva o konci vztahu moderátorky Gabriely Partyšové (45) a podnikatele Daniela Farnbauera. Oba se prý po krásném tříletém vztahu dohodli na jeho ukončení. Rozchod prý proběhl přátelskou formou. Láska letos nepřála ani herečce Michaele Kuklové či herci Vincentu Navrátilovi.

Reklama

Další články

Načítám