Hlavní obsah
Článek

Před třinácti lety Jennifer Hudson (36) v hudební soutěži American Idol skončila na sedmém místě. Nyní v její obdobě The Voice účinkuje jako zkušená koučka.

Televizní show z Jennifer hudební hvězdu neudělala. Průlom zaznamenala až s filmovým muzikálem Dreamgirls. Začínající zpěvačka v něm dokonce zazářila více než Beyoncé a v roce 2007 získala Oscara za nejlepší ženskou vedlejší roli. Tehdy byla Jennifer dost oplácaná, takže když ji nedávno Berenika Kohoutová (33) předváděla ve Tváři, v maskérně a kostymérně se pořádně zakulatila.

Současná Jennifer Hudson ale vypadá úplně jinak. Z dřívější boubelky je sexy třicátnice, která se nebojí své útlejší křivky vystavit. V Manchesteru se zúčastnila párty k další řadě show The Voice, v níž bude soutěžící koučovat společně s Tomem Jonesem, Will.i.amem a Ollym Mursem. Jako jediná zástupkyně ženského pohlaví bude mít Jennifer v televizi o pozornost postaráno. Pokud na natáčení předvede svůj dekolt stejně jako na večírku, soutěžící pánové by mohli dokonce oněmět úžasem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám