Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V televizi bylo opět nejen co poslouchat, ale také na co koukat. Berenika Kohoutová (33) Fergie (49) připomínala spíše svým hrudníkem než tváří.

I mezi soutěžícími čtvrté řady show Tvoje tvář má známý hlas se najdou dámy, které pánskou část publika nadchnou ještě předtím, než vůbec na pódiu otevřou pusu. Velkým příslibem byla Aneta Krejčíková (32), ale ta jako Freddie Mercury své ženské přednosti nezúročila. Zato Berenika Kohoutová předvedla dech beroucí dekolt.

Dcera spisovatelky Ireny Obermannové měla možnost ukázat se jako sexy zpěvačka Fergie. S písní Fergalicious sice porotu moc nenadchla, pánové u televizních obrazovek však byli maximálně spokojeni. I když Berenika skončila na předposledním místě, postarala se o nejlepší podívanou celého večera. Svým dekoltem dokonce překonala i vítězku úvodního kola Jitku Boho (32) jako Beyoncé.

Kohoutová diváky nezklame ani příští týden. To se pro změnu převtělí do Katy Perry (39) proslulé bujným poprsím. Všichni však netrpělivě očekávají, jak se Dalibor Gondík (54) popere s výzvou v podobě ikonické country prsatice Dolly Parton (78).

Reklama

Další články

Načítám