Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že Berenika Kohoutová (33) umí i zpívat, jsme se přesvědčili díky desce Berenika Meets Jazz a poměrně nedávno i díky její hlavní ženské roli v muzikálu Šíleně smutná princezna v divadle Studio DVA. Tím pádem se o ni, co se zpěvu týče, v show Tvoje tvář má známý hlas, nebojíme. S tancem to má ale prý horší.

"Ten pořad jsem samozřejmě znala a sledovala ho. Zajímalo mě, jak bych to dala já, jak bych to uzpívala a hlavně utancovala. Takže to pro mě bude výzva. Když se mne ptali, jak jsem na tom s tancem, nemohla jsem jim odpovědět. Já to prostě nevím, teprve to musím zjistit. Opilá na stole tančím velmi často a dost mě to baví. Jde mi to skvěle, nikdy jsem nespadla, a když ano, tak jsem zase vstala," smála se.

"Pohyb na řízenou choreografii jsem nikdy nedělala, ale už mám za sebou pár tréninků s tanečníky a člověka to úplně nabije. Nechci to zakřiknout, děsila jsem se, že si nebudu pamatovat ty kroky, ale zatím to není tak příšerné, jak jsem si myslela," svěřila.

Přesto má ale ze ztvárňování některých interpretů trochu strach. "Myslím, že nejtěžší jsou holky jako Beyoncé, které u toho navíc musí být strašně sexy a perfektně zpívat a tancovat. To je asi strop," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám