Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Berenika Kohoutová (33) má za sebou premiéru divadelní adaptace pohádky Šíleně smutná princezna. Před představením prý byla herečka jaksepatří nervózní, ale na jevišti na sobě nedala nic znát.

„Trémou vůbec netrpím, o to víc mě zaskočila. Asi jsem si v posledních minutách před představením uvědomila, jaká je to zodpovědnost. Ale nervozita k takovým věcem patří a člověka vytrénuje, takže jsem vlastně byla spokojená i se svou trémou,” říká.

Má herečka nějaký recept na boj s nervozitou? „Snažím se říkat si, že je to jenom divadlo. Taky bych třeba mohla někomu poprvé operovat srdce, že... No ale stejně to moc nezabírá,” dodala herečka a zpěvačka v jedno, což také právě v tomto představení využila.

Zajímali jsme se o to, jestli v průběhu premiérového představení došlo k nějakým karambolům, o kterých se divák nedozvěděl. „Myslím, že to byla premiéra se vším všudy, kiksů bylo dost, já například jednou zapomněla přijít na jeviště, a přitom jsem stála v portále. Ale snad jsme to vyvážili radostí z toho, že hrajeme před lidmi a nikdo si ničeho nevšiml,” směje se Berenika, která je pověstná svou upřímností.

Reklama

Další články

Načítám