Hlavní obsah
Článek

O tom, že s odhalováním nemá Berenika Kohoutová (33) problémy, nás přesvědčila už několikrát. Nedávno předvedla herečka své potetované tělo v seriálu Jedna rodina, kde se v jedné ze scén objevila jen v prádle, teď se odvázala ještě víc.

Během odpočinkového výletu si totiž užívala nejen relax v přírodě, víno u krbu, ale také saunu a následné koupání v jezírku, které jako správná influencerka zdokumentovala. „Holčičí výlet se vším všudy. Díky, Báro, mami a Lolo, bylo to s váma nejlepší,“ napsala Berenika, která se ukázala nahá. Poprsí si zakryla rukou s mobilním telefonem.

S odhalováním svršků neměla Berenika problém před tím, než se stala maminkou, a nemá jej ani nyní, kdy jí dělá radost dcera Lola. „Evidentně už jsem přeskočila do rolí maminek, ale ještě mladých,“ řekla nám nedávno.

Nutno říct, že novým snímkem musela potěšit nejednoho svého sledujícího, a jak správně zaujmout na internetu, by mohla radit i své seriálové roli, mamince Norice, která začíná se svou influencerskou kariérou. Způsob, jak zvednout počet sledujících, má totiž Berenika v malíčku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám