Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monice Bagárové (29) spadl kámen ze srdce. Teprve před několika hodinami její tým konečně dokončil její vánoční klip k písni Hřích. Princezna SuperStar je šťastná, že tak bude moct předat na Štědrý večer dárek svým fanouškům.

„Mám obrovskou radost. Líbí se mi celá atmosféra videoklipu. Je to všechno tak, jak jsem si přála," dojatě říká zpěvačka, která se aktivně podílela na vzniku scénáře. „Pokud můžu být upřímná, tak jsem měla trošku obavy, že se to nestihne. Vím totiž, jakou práci to dá, takové dílko sestříhat. Režisér a jeho tým to nakonec zvládli skvěle a na čas za pouhých deset dní," jásá vítězka ankety Český Slavík v kategorii Skokan roku.

Z videoklipu je nadšený i Moničin přítel Ben Cristovao (36). „Má taky velkou radost a je rád, že se vše povedlo a že jsem spokojená," říká zpěvačka. Monika se svým partnerem sice nestráví Štědrý večer jako hrdinové jejího klipu, hvězdný pár se ale hned na První svátek vánoční chystají společně vyrazit na několik dní na hory.

Video o prosté a čisté lásce dvou mladých lidí se sice oficiálně objeví na hudebních stanicích MTV a Óčko TV přesně na Štědrý den. Díky Super.cz ho ale můžete vidět už dnes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám