Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Bagárová (29) a Ben Cristovao (36) tvoří opravdu krásnou dvojici. Naposledy spolu vystoupili na charitativním vánočním koncertu v Luhačovicích a působili jako z reklamy na dokonalý pár. "Oni jsou bezesporu nejroztomilejším párem v českém šoubyznysu. Oba jsou moc milí a pozitivní," pochvaloval si jeden z pořadatelů mladé hvězdy.

Monika přišla v romantických bílých šatičkách, ve kterých vypadala jako křehká panenka, Ben zvolil rockový outfit a oblékl džíny a koženou bundu, v níž působil jako zpěvaččin bodyguard.

Kromě Bagárové a Cristovaa přišla dobrou věc podpořit například také zpěvačka Ilona Csáková nebo Ivana Gottová, která byla patronkou koncertu. „Jsem šťastná, že jsem byla letos oslovena a s radostí jsem se stala patronkou koncertu, který byl nejen krásný, ale zároveň neuvěřitelně úspěšný,“ řekla Gottová a narážela tím na fakt, že bylo vybráno skoro půl milionu korun.

Tyto peníze poputují mezi konkrétní děti ze Zlínského kraje, které trpí vážným onemocněním či handicapem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám