Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Široká veřejnost ho zná hlavně jako zpěváka, on se ale nevěnuje jen hudebnímu průmyslu a boduje také ve zcela jiném světě, a to na poli bojového umění.

</a></p><p><a href= (36) sbírá jeden titul za druhým v brazilském jiu-jitsu. Kromě toho, že tedy brzy vystoupí před vyprodanou O2 arenou, ho čeká účast na mistrovství světa ve zmíněném sportu.

„Bude to pro mě další životní stupínek,“ říká Cristovao, který se pyšní například titulem mistra Evropy. Už se tak často neobjevuje v posilovně, ale svaly buduje jinak. „Hodně mě chytlo cvičení s vlastní vahou, na hrazdě, trénink středu těla a podobně. Činky už nejsou pro mě,“ říká interpret hitů Pure Girl, Sweet Chilli, Aleiaio či Nejlepší.

Cristovaa těší, že není jen zpěvák ani jen sportovec, ale jeho aktivity se vyvažují. „Myslím si, že každý člověk by se měl věnovat více věcem v životě. Když člověk dělá jen jednu věc, tak z toho zešílí. Hudbě se věnuju po večerech a o víkendech. Jelikož jsem zpěvák na plný úvazek, tak při cvičení můžu dostat myšlenky jinam. Je to pro mě určitá forma meditace. Sport budu vždycky dělat,“ říká Ben Cristovao.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám