Hlavní obsah
Článek

Exotická zpěvačka Victoria si je velmi dobře vědoma skutečnosti, že patří mezi největší krásky na české hudební scéně. A svou svůdnost také patřičně využívá. Nejlépe je to vidět v jejich videoklipech, které jsou doslova nabité erotickým dusnem. Ne jinak by tomu mělo být i v novém videu k singlu Secret.

„Klip budu točit tuto sobotu v klubu Kotnov. Zároveň tam i oslavím svoje narozeniny, takže se fakt těším. Bude tam se mnou i DJ Michal Burian, který k písničce složil skvělou hudbu. Text jsem si pak napsala sama,“ říká Victoria. Klip by se měl odehrávat v jakémsi andělském chrámu, čemuž by interiéry známého klubu měli skvěle posloužit.

„Pokud všechno dopadne tak, jak máme naplánováno, tak by ten klip měl být vizuálně naprosto fascinující,“ říká zpěvačka. Ta má také políčeno i na dalšího ze svých kolegů – a sice na Bena Cristovaa (36). „S Benem jsme se potkali v porotě jedné barmanské show a dost jsme si porozuměli. Domluvili jsme se, že spolu určitě musíme udělat nějakou písničku, tak už se moc těším,“ říká zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám