Hlavní obsah
Článek

Ze soboty na neděli se v jednom z pražských klubů odehrálo barmanské klání Bacardi Flair Show. Vybíral se ten nejlepší z elitní barmanské devítky z Čech a Slovenska. O vítězi rozhodovala odborná porota, ale své slovo měla i čtyřčlenná VIP porota, složená z moderátorky Kateřiny Kristelové (44), modelky Dominiky Mesarošové a exotické zpěvačky Victorie. Mužský pohled na věc ve VIP porotě zajišťoval zpěvák a tanečník Ben Cristovao (36).

Půvabná Kateřina Kristelová na sebe poutala největší pozornost v neobvyklých černých kožených minišatech. Soutěžící barmani měli co dělat, aby udrželi při jednotlivých soutěžních disciplínách koncentraci. Nakonec Kateřina s Viktorií i Benem předvedli soutěžícím svoji zručnost a postavili se za bar.

Ben s Kateřinou měli ještě další povinnost. Pokřtili nový drink, který tak byl poprvé představen na veřejnosti. Během křtu byli Ben s Kateřinou jedni z prvních, kdo mohl novinku ochutnat. „Samotný alkohol moc nepiju, ale mám slabost pro kvalitní rumy, obzvlášť ty jemně kořeněné, jakým je i dnešní novinka,“ svěřil se Ben.

Reklama

Další články

Načítám