Hlavní obsah
Článek

Včerejší Tvář rozhodně stála za to! Podívejte se na ty nejlepší proměny večera, které bodově sice nedosáhly na vítězství nad "Rihannou" Terezou Maškovou, alei tak se nám vryly do paměti.

„Démon“ Patrik Děrgel (35) skončil v druhém díle Tváře na druhém místě s 30 body, stejně jako Robert Jašków (54). Jako frontman kapely Red Hot Chili Peppers Anthony Kiedis měl opravdu nelehký úkol. Ovšem popral se s ním více než důstojně a přítomné pobavil především energickou choreografií. Dámy si přišly na své, když se svlékl do půlky těla.

Pro Boba Jaškówa byly asi největší výzvou podpatky, se kterými během zkoušek trochu bojoval. „To už je dobrý teď, to už nemůže bejt lepší,“ nechal se unést porotce Jakub Kohák, když Jaškówa viděl přicházet na pódium jako Dianu Ross. Později se Kohák svěřil i s tím, že kdyby Jaškówa potkal v baru, tak by si s ním i zaflirtoval.

Na třetím místě se umístila s 27 body Eva Burešová (30) jako Ben Cristovao (36). Na pódiu rozjela pořádné „bomby“ a předvedla jak vynikající taneční výkon, tak rytmicky naprosto přesnou práci. Nadechla se sice až po vystoupení a díky šikovným maskérům se vůbec nepodobala té drobné, něžné dívence, kterou známe z muzikálů, ale výkon to byl skvělý. Souhlasíte s výsledným pořadím? Nebo jste sázeli na jiného favorita? Dejte nám vědět v anketě níže.

Kdo byl podle vás v druhém kole Tváře nejlepší?
Tereza Mašková
14,3 %
Patrik Děrgel
6,8 %
Robert Jašków
67,9 %
Eva Burešová
6,8 %
Líbil se mi někdo jiný
4,2 %
Celkem hlasovalo 892 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám