Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pěvecká show SuperStar už dospěla do semifinále. V neděli večer se o postup do velkého finále utká v přímém přenosu deset semifinalistů z řad silnějšího pohlaví. Postoupí jich celkem pět.

O týden později přijde řada i na dámy. O přízeň poroty ve složení Pavol Habera (62), Katarína Knechtová, Matěj Ruppert a Ben Cristovao (36) se utkají i soutěžící, kteří už v SuperStar zanechali pořádnou stopu.

Například Petr Borkovec, který se den před svým vystoupením opil a druhý den předstoupil před porotu v hodně špatné formě. Na Marka Motalíka zase nemůže zapomenout Katarína Knechtová.

Mladý zpěvák ji během svého pěveckého vystoupení sváděl očima a za svou troufalost to pořádně schytal od Pavola Habery. „Mezi námi, to bylo dost vlezlé vystoupení. Takhle se dívat na ženu, tak bych ti normálně dal lopatou,“ setřel tehdy Marka Habera.

Každý semifinalista ale nakonec zaujal porotu především svým zpěvem. Teď na ně ale čeká další velká výzva.

Obě živá semifinálová kola SuperStar bude televize vysílat z nádherných prostor odsvěceného kostela v Litoměřicích. Přímý přenos tak bude mít naprosto ojedinělou a komorní atmosféru. Který semifinalista je vám nejsympatičtější? Hlasujte v anketě pod článkem.

Který ze semifinalistů SuperStar je vám nejsympatičtější?
Tomáš Karlík
4,5 %
Richard Chovan
8,5 %
Petr Borkovec
6,2 %
Matěj Bartko
7,8 %
Marek Motalík
5,4 %
Kristián Révai
32,9 %
Jakub Pružinský
4,5 %
Dominik Gerda
18,2 %
Bryan Gandola
4,4 %
Victor Peeters
7,6 %
Celkem hlasovalo 1275 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám