Hlavní obsah
Článek

Už v sobotu večer odstartuje zbrusu nová řada pěvecké show SuperStar. Před porotu ve složení Pavol Habera (61), Ben Cristovao (36), Matěj Ruppert a Katarína Knechtová nepředstupovali jen talentovaní zpěváci, ale i účastníci, kteří si zřejmě přejí uspět v takzvané Hvězdné pěchotě, kam patří ti nejhorší zpěváci.

Jedním z nich byl i Matěj Beránek z Jihlavy, který svým energickým, ale příšerným vystoupením doslova odrovnal porotu. Zatímco kat Pavol Habera jen nepřítomně hleděl na úkaz, který viděl, Ben Cristovao a Matěj Ruppert se neváhali roztančit v rytmu Matějova pokusu o zpěv. To Katarína Knechtová se hned po vystoupení rovnou Matěje zeptala, na čem to vlastně jede.

Student ČVUT si to prý do soutěže přišel hlavně užít, což se mu zřejmě povedlo. Na Matějovo vystoupení, které rozsekalo porotu, se podívejte ve videu.

Diváci budou mít v sobotu možnost sledovat první castingy, na které dorazily stovky soutěžících s jedním cílem - zapůsobit na porotu, dostat se do finále, splnit si sen a získat pohádkovou výhru v hodnotě 2 milióny korun. Soutěží bude provázet Leoš Mareš (47) a krásná Slovenka s bosensko-maďarskými kořeny Jasmina Alagič.

Líbí se vám Matějovo vystoupení?
Ano, je fakt vtipný, pobavil mě
10,7 %
Ne, takový soutěžící nemá v SuperStar co dělat
7,8 %
Je mi to fuk, SuperStar mě nezajímá
81,5 %
Celkem hlasovalo 2234 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám