Hlavní obsah
Článek

Televize Nova dala show Tvoje tvář má známý hlas po čtyřech sezónách pauzu a vrátí do vysílání SuperStar. Nový hudební objev budou vedle Pavola Habery (62) vybírat Ben Cristovao (36), Matěj Ruppert a Katarína Knechtová.

I když z názvu pořadu vypadlo „Česko Slovenská“, porota bude spravedlivě rozdělená. Domácí scénu zastoupí Ben a Matěj, sousední stát Pavol s Katarínou. „SuperStar je matkou všech talentových soutěží a já jsem rád, že jsem od samého začátku její součástí. Tato soutěž má totiž smysl a velmi mě baví,“ prozradil Pavol Habera, který do poroty SuperStar usedá poosmé.

Ben Cristovao byl v roce 2009 finalistou Česko Slovenské SuperStar, v níž skončil na sedmém místě. „Je to obrovská zodpovědnost, protože můžete hodně ovlivnit, jak se bude dál vyvíjet něčí život,“ tvrdí miláček dospívajících dívek.

Katarína Knechtová bude v porotě jediným ženským elementem. Soutěžící se od ní drsné kritiky nedočkají. „Nechci lidem ubližovat, ale naopak chci, aby se o sobě něco nového dozvěděli a třeba se podívali na svoje zpívání z trochu jiného úhlu,“ řekla o soutěži, která se v programu Novy objeví už za pár týdnů.

Kdo vás v porotě nové řady SuperStar nejvíce zaujal?
Matěj Ruppert
4,2 %
Katarína Knechtová
7 %
Ben Cristovao
4,3 %
Pavol Habera
3,2 %
SuperStar mě nezajímá
81,3 %
Celkem hlasovalo 6913 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám