Hlavní obsah
Článek

Že jsou Češi velcí vtipálci, se obecně ví. Že i komiků, a to úspěšných, máme na rozdávání, to také. Že jedním z nejúspěšnějších ve světě je momentálně ségra zpěváka Bena Cristovaa (36), to je ale pro mnohé novinka. Podívejte se na fotky téhle krásky a přečtěte si, co se jí povedlo!

Právě díky Biance Cristovao má Česko reprezentantku ve světovém finále stand-up komiků. Sestře úspěšného zpěváka se podařilo ve velké konkurenci tisíců lidí prakticky ze všech koutů světa postoupit do finále soutěže Laugh Factory Funniest Person In the World. Tu mimochodem organizoval klub, v němž rozjeli kariéru komici jako jsou David Letterman, Adam Sandler nebo Robin Williams.

Finále bude ve Finsku v Helsinkách čtvrtého až desátého prosince, dvacítka komiků bude bojovat o hlasy nejen poroty, ale z poloviny také budou rozhodovat fanoušci v online hlasování.

„Je pro mě čest reprezentovat zemi, kde jsou lidé s tak skvělým humorem a kde je tolik talentovaných stand-up komiků. Chtěla bych České republice pomoci získat větší pozornost a doufám, že tato soutěž pomůže. Jsem šťastná, že mě spousta lidí na této cestě podporovala, a budu vděčná za podporu i po zbytek soutěže. Každý hlas hraje velkou roli, protože soutěžím proti zemím, které mají podstatně větší populaci, a zájem lidí je rozhodující,” uvedla Bianca.

Je jí dvaadvacet, žije střídavě v Praze a Los Angeles, kde vystupuje se stand-up comedy shows ve slavných klubech. Ben ji mohutně podporuje i odkazy na svých sociálních sítích. Prý bere jen minimální mzdu.

„Jen tak se můžu dostat dál v tom, co dělám. Není to snadný život a většina lidí mimo tento průmysl nechápe, jak moc tvrdá práce za vystoupeními je,” dodala dívka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám