Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už se pomalu stává pravidlem, že Ben Cristovao (36) na každém ze svých zahraničních pobytů natočí klip k nové písni. Není se co divit, když zpěvák tak miluje cestování. Aktuálně během své dovolené na západním pobřeží Spojených států natočit klip k singlu Penny, který najdou fanoušci na Benově novém albu Palmy a Neony, které má vyjít letos na podzim.

Po Thajsku (Sweet Chilli), Japonsku (Instagram) a Malajsii (ASIO) přichází klip ze slunné Kalifornie. Do Los Angeles Ben odjel za svojí sestrou, která tam žije, a během jednoho odpoledne na Venice Beach natočil s režisérem Tomášem Kasalem jednoduchý videoklip, který Vás ale okamžitě chytne skvělou náladou, rozzářenými barvami a úderným textem. Venice Beach v Los Angeles je Mekkou pro všechny volnomyšlenkářské pouliční umělce a taky oblíbeným místem setkání pro různé sportovce od jezdců na skateboardech po kulturisty. Dlužno dodat, že se zde nachází například legendární tělocvična Muscle Beach, kde zvedal železa například Arnold Schwarzenegger.

„Nejde úplně o klip, ale spíš o vizuál k songu Penny. Song měl vyjít až na desce, ale nějak jsme se s Tomášem Kasalem hecli, že to vypustíme na ty poslední dva víkendy prázdnin,” dodává k singlu Ben.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám