Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Strahovský stadion, kdysi největší sportovní stánek na světě, nedávno rozpumpovaly stovky mladých lidí, kteří byli zvědaví nejen na nové běžecké boty známé sportovní značky. Jedné z pořádaných akcí, běžeckého závodu, se kromě jiných osobností zúčastnil také Ben Cristovao (36). „Bylo to skvělý. I když mé tréninky nebyly doteď postavené na běhu, ten koncept mě bavil a akci jsem si užil na sto procent. Plánuji teď v rámci kondičních tréninků víc běhat, takže to byl super start,” říká Ben.

O zpěvákovi je známo, že propadl posilování a v minulosti byl velmi úspěšným snowboardistou. Na akci se ale ukázal také jako schopný gymnasta a metal salta, jako by od malička jezdil s cirkusem. „Gymnastika určitě patří k bojovým sportům, kterým se teď věnuji, a základní prvky jako jednodušší salta, skoky a pády chci mít neustále v repertoáru kvůli projektům, které připravujeme,” vysvětluje Ben.

Na pražském Strahově se kromě Bena také ukázali hudebníci s MC Jacobem ze skupiny Skyline, televizní moderátorka Hana Mašlíková (41) nebo mistr světa v rychlostní kanoistice Martin Fuksa. „Bylo to hrozně pohodový odpoledne, příjemná atmosféra, závod se nijak nehrotil a myslím, že si ho každý užil,“ shrnul sobotní Pump The Prague Run Fuksa.

Reklama

Další články

Načítám