Hlavní obsah
Článek

Ben Cristovao (36) je nadšený cestovatel. Během jeho poslední cesty ho jeho kroky nevedly na prosluněné pláže, ale do velkoměsta. Poprvé vyrazil do Japonska. Hvězdička první řady Česko Slovenské SuperStar se zaměřila převážně na Tokio.

„Je to velké město, bylo potřeba nechat mu skoro všechen čas z cesty, aby člověk alespoň částečně pochytil tu skutečnou atmosféru," říká Ben. Parťákem byl Benovi kamarád Tomáš Kasal, který je známým režisérem hudebních videoklipů.

„Podle plánu jsme tady taky natočili můj nový klip. Měli jsme velké štěstí, protože jsme tu potkali modelku Terezu Smejkalovou, která souhlasila, že s námi klip natočí," vysvětluje přítomnost pohledné blondýnky čokoládový krasavec.

V Tokiu zažil Ben ještě jedno nečekané setkání. Na sociálních sítích se pochlubil fotkou se slavným zpěvákem Natem Ruessem, který například nazpíval se zpěvačkou Pink megahit Just Give Me A Reason.

Jak je vidět z fotek, pro pobyt v Tokiu využíval Ben hotely s luxusním servisem i výhledem na město. Jedním takovým byl i hotel Park Hyatt Tokio proslavený natáčením filmu Ztraceno v překladu. „Je to můj oblíbený film, musel jsem sem vyrazit. A taky pořídit fotku ve stylu Billa Murrayho, který v něm předvedl skvělý výkon," říká Ben.

Reklama

Další články

Načítám