Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Jennifer Lopez (54) je známá tím, že je za všech okolností perfektní, což poněkud hůře nese i její dobrá kamarádka, herečka Leah Remini, jak to v březnu vtipně okomentovala ve videu. JLo jí tak možná trochu potěšila minulý týden, kdy po odchodu z fitka zevnějšek výjimečně moc neřešila. Ovšem ve středu už z ní na festivalu Tribeca opět všem padala brada.

Kráska, která by měla v blízké době pojmout za manžela svého staronového partnera Bena Afflecka (51), dorazila na newyorskou akci v hodně rafinovaných šatech, které odhalovaly mnohé z jejího dokonalého těla.

Model vytvořený pouze z pár kusů látky a průsvitné síťoviny svým střihem prakticky nedovoloval nositelce nejen podprsenku, ale možná ani kalhotky.

Jennifer si tak nemohla vybrat lepší model na propagaci nového dokumentárního snímku Halftime z dílny společnosti Netflix, jenž se zaměřuje na zpěvaččinu kariéru a její výkon během Halftime show na Super Bowlu v roce 2020.

Lopez tehdy podala legendární výkon po boku své kolegyně Shakiry. Jejich show se stala jednou z nejvýraznějších v historii všech vystoupení v poločase Super Bowlu. Možnost předvést se během něj je považováno pro každého umělce za obrovskou poctu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám