Hlavní obsah
Článek

Jennifer Lopez (54) vystoupila na udílení cen American Music Awards, kde zazpívala píseň On My Way, soundtrack k romantické komedii Vem si mě, v níž si střihla hlavní roli po boku Owena Wilsona.

JLo se během vystoupení převlékla do svatebních šatů. Místo kytice pak do publika symbolicky odhodila závoj a vypadala, že by si klidně z fleku střihla roli nevěsty i ve skutečném životě.

Její přítel, herec Ben Affleck, (51) byl ovšem v nedohlednu, tentokrát popovou divu nedoprovodil. Poté, co 17 let po zrušených zásnubách obnovili s Benem vztah, se spekuluje o tom, jestli se vezmou.

I po třech svatbách a dvojích zrušených zásnubách totiž zpěvačka věří na manželství. „Pořád věřím na žili šťastně až do smrti, na 100 %,“ nechala se slyšet v minulém týdnu.

Jennifer a Ben randili v letech 2002-2004. Mezitím se stihli i zasnoubit, k oltáři to ale nikdy nedotáhli. Letos v březnu zpěvačka po čtyřech letech vztahu zrušila zásnuby s Alexem Rodriguezem. S ním by šla k oltáři už počtvrté. Jejími manžely byli v minulosti číšník Ojani Noa, choreograf Cris Judd a zpěvák Marc Anthony, s nímž má dvojčata Emme a Maxe (13).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám