Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou znovu nalezenou lásku světu oficiálně potvrdili na filmovém festivalu v Benátkách. Ruku v ruce vyrazil zamilovaný pár na premiéru filmu The Last Duel.

Jennifer Lopez (54) a Ben Affleck (51) jsou do sebe zase zamilovaní až po uši. Poprvé spolu chodili od roku 2002 do roku 2004 a tehdy došlo i na zásnuby. Svatební zvony se ale nerozezněly, možná se jich dočkají nyní, kdy už mají za sebou jiné nevydařené vztahy a manželství.

Po zrušení zásnub v roce 2004 si oba našli partnery a stali se poprvé rodiči. Jennifer má doma dvojčata Emme a Maxe (13), které má z manželství s Marcem Anthonym (52). Herec má tři děti z manželství s herečkou Jennifer Garner (49), patnáctiletou Violet, dvanáctiletou Seraphinu a devítiletého Samuela. Jennifer po konci vztahu s Benem uvedla, že on byl prvním, který jí zlomil srdce. Rychlá svatba s latinskoamerickým hudebníkem byla tak trochu náplast na bolavé srdce.

Na červeném koberci v Itálii se Jennifer ukázala v bílých šatech, které krásně obepínaly její sexy křivky. Model měl velice hluboký výstřih, který se určitě líbil i Benovi, který ve smokingu jen zářil. Podívejte se do galerie, jak si to oba užívali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám