Hlavní obsah
Článek

Jennifer Lopez (54) se od dubna objevuje po boku Bena Afflecka (51). V minulosti spolu byli zasnoubení, ale rozešli se. Že lásku obnovili, moc neskrývají, ale s vyjádřením je to jiná.

Když se prostřednictvím video hovoru Jennifer objevila v pořadu Today Show, moderátorka Hoda Kotb ji ani trochu nešetřila.

„Vypadáš šťastnější. Musím přiznat, že když jsem viděla tvoje fotky s Benem, hned jsem si říkala, jak šťastně působíš. Jsi šťastnější?“ zeptala se bez skrupulí.

Jennifer ovšem jen tak něco nerozhodí. S úsměvem odpověděla: „Vždycky jsem šťastná, když tě vidím, Hodo.“

Komentáře na téma jejího soukromí se tak od Jennifer nejspíš jen tak nedočkáme. Přitom podle TMZ už hvězdná dvojice hledá společné bydlení. Údajně byli na prohlídce už několika domů ve čtvrti Holmby Hills v Kalifornii.

Obnovení vztahu po 17 letech šokovalo fanoušky. Provalilo se jen několik týdnů poté, co Jennifer zrušila zasnoubení s baseballovou hvězdou Alexem Rodriguezem. S ním byla zasnoubená 2 roky a svatební plány jim překazila pandemie koronaviru.

Jennifer byla zasnoubená celkem pětkrát, z toho u oltáře stanula třikrát. S Benem to napoprvé údajně neklaplo kvůli velmi rozdílným životním stylům. Herec v té době dost hýřil, v průběhu let se pak léčil se závislostí na alkoholu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám