Hlavní obsah
Článek

Ben Affleck (51) a Ana de Armas (35) stále působí jako dvě hrdličky a podle všeho jsou zamilovaní až po uši. Ale práce je práce, a ta zavedla sexy herečku do náruče jiného. Na pláži v Malibu fotila s pohledným modelem kampaň pro parfém, která se neobešla bez pořádné muchlovačky v písku.

Ana jde momentálně z role do role. Po bondovce Není čas zemřít jí přistála další velká role. Zahraje si Marilyn Monroe v připravovaném životopisném snímku. Navíc ji u hraní obklopují samí fešáci. Mezi její filmové parťáky se kromě Afflecka řadí například i Ryan Gosling, Chris Evans nebo Daniel Craig, po jehož boku se objevila i ve snímku Na nože.

„Mám velké štěstí, protože všichni ti muži jsou velmi hezcí. Ale nejlepší je, jací jsou lidé. Měla jsem ty nejlepší partnery,“ prozradila o kolezích magazínu Nexos.

Ana a Ben se dali dohromady během natáčení snímku Deep Water, který by měl jít do kin v příštím roce. Hned poté se vydali na společnou dovolenou a v průběhu pandemie koronaviru se izolovali společně. Affleck po jejím boku jenom kvete.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám