Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Ben Affleck (51) se prý uchýlil k randící aplikaci Raya, aby znovu našel lásku. Po dovršení rozvodu s Jennifer Garner a alkoholových eskapádách, si prý hodlá najít ženu mimo zábavní průmysl.

„Hledá vážný vztah a nechce randit s celebritami. Bedlivě si střeží své soukromí a je na tom dobře,“ sdělil zdroj z hercova okolí pro Page Six. Doplnil, že se herec věnuje dětem a práci, ale je prý opět připravený na lásku.

Affleck byl ženatý s Garner 13 let, rozešli se v roce 2015 a rozvod dovršili loni. Společně vychovávají tři děti. V roce 2017 byl představitel Batmana ve vztahu s televizní producentkou Lindsay Shookus, rozešli se však loni v létě.

Krátce na to si začal divoký románek s Playboy modelkou Shaunou Sexton. V té době se ale také vrátil k alkoholu a musel znovu podstoupit léčení. Po něm se ještě nakrátko vrátil k Shookus, ale rozešli se definitivně letos na jaře.

Affleck byl mimo jiné v minulosti zasnoubený s Jennifer Lopez a randil i s Gwyneth Paltrow. Je tedy při nejmenším náročné představit si ho vedle „obyčejné smrtelnice“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám