Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Údajně nejdelší rozvod Hollywoodu je konečně dovršen. Jennifer Garner a Ben Affleck (51) se oficiálně rozvedli minulý týden. Pár se rozešel už v roce 2015, vypadalo to sice, že se k sobě vrátí nebo se o to alespoň snaží, ale v první polovině roku 2017 Jennifer podala žádost o rozvod. A právě Jennifer se nyní podle časopisu People snažila finální proces co nejvíc uspíšit.

Zatímco představitel Batmana může spolu s bývalou manželkou rozhodovat o vzdělání a zdravotní péči pro jejich tři děti Violet (12), Seraphine (9) a Sama (6), vídat své děti může podle časopisu People pouze pod dozorem. A to dokud Jennifer sama neuzná, že je schopen se o děti sám postarat. To je bohužel daň za to, že nedávno opět propadl alkoholu.

Podle zdrojů z Benova okolí se herci od návratu z léčebny daří dobře a je opět v plné síle. V tuto chvíli se hodlá prý zaměřit především na rodinu a na své zdraví. A možná si najde i chviličku na svou novou známost, modelku Shaunu Sexton (22). S mladou modelkou si začal románek těsně před nástupem do léčebny. Snad mu nyní dopomůže k tomu, aby zůstal střízlivý a dal si život do pořádku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám